COPYRIGHT © 2004-2021 - FIN-INECTA« kauneussivut

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, jota myydään kansainvälisestikin vain ammattitaitoisten kosmetologien kautta.  Tuotesarja on ollut markkinoilla jo 1990-luvun alusta lähtien ja sarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, Sothys Group.

Bernard Cassiere tuttavallisesti BC erottuu modernina ja nuorekkaana kauneushoitolasarjana, joka tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisten ratkaisujen tilalle.

BC avaa Sinulle oven ammattikosmetiikan maailmaan yhdistämällä kilpailukykyisen hinnoittelun sekä korkean laadun. Näin Sinä hyödyt alan viimeisimmistä edistyksistä.

Tuotesarjan ideologiaan liittyvät vahvasti luonnonläheiset, sekä kasviperäiset vaikuttavat aineet, minkä vuoksi Bernard Cassiere on tunnettu mm. Suklaa, mustikka, hunaja, sitruuna-minttu linjoistaan. Missään tuotekehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita. BC käyttää tuotteissaan myös Reilun Kaupan raaka-aineita. 

Mikäli haluat työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, olet ajatuksiltasi nuorekas ja arvostat hinta-laatu- suhdetta; on Bernard Cassiere Sinulle erinomainen kumppani hoitolasi menestymisessä.

www.bernardcassiere.fi

www.bcparis.com